Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

sâmbătă, 6 martie 2010

este timp...


Este timp pentru toate, dar nu exista timp pentru regrete, viata merita traita, clipa de clipa fara sa privim inapoi. De ce sa strivesti momentele frumoase sub pasii greoi si amari ai amintirilor ce si-au asternut tristetea peste sufletul tau. De ce sa ignori clipa prezenta , alergand ca un nebun spre cai inca necunoscute doar de dragul unui viitor roz, cand de fapt prezentul conteaza. Aici, Acum, Astazi, tu. Avem o viata care ne apartine, pe care trebuie sa ne-o traim dupa bunul plac, cu ratiune, si responsabilitate, fiecare fapt de astazi se va reflecta in personalitatea noastra. Ne avantam in cursa vietii fara sa stim pe ce mizam. Eu mizez pe momentul de fata, cel care ma face sa ma simt vie momentan.
Nu conteaza ca in ziua de maine nu voi mai avea aripi sa imi inalt visele. Astazi cred in ele, astazi lupt cat pot pentru ele, cred in mine si ma simt vie.Maine poate o voi lua de la capat, sau voi abandona fara vointa aceasta scurta cursa a vietii, nimeni nu poate sti; insa in cazul asta macar am trait pana in ultimul moment tot ceea ce mi-a facut placere, si v-am zambit asa cum stiu eu, m-am bucurat de tot ce e in jurul meu.
Este timp ..pentru toate, inclusiv pentru uitare ca si ea e scrisa in legile omenesti, mai ales cand asa departe pornim de legile lumesti.
Este timp si pentru ura cand nu te poti desprinde de trecut, pardon "nu poti" nu exista dar e un cuvant atat de scurt ce ascunde in spate doar refuzul, de a nu avansa, de a nu ajuta pe cel de langa, de a nu te educa.
Este timp , si pentru mine, pentru tine pentru noi, pentru tot ce ne inconjoara, numai ca timpul nu se uita cu aceiasi ochi la noi. La mine-s verzi de atata speranta ce zi de zi rasare in sufletul meu, la tine-s negri de durere si de refuz, la unii sunt albastri de nepasare, si totusi vezi, nimic nu e la fel nici macar timpul, desi el este...este timp...dar prezentul e singurul pion care trebuie jucat.
Sa traiesti frumos o viata nu inseamna sa treci peste obstacole cu brio, mai mult conteaza sa te bucuri de fiecare strop de ploaie, sa stii sa dansezi cu ea, sa te joci cu clipele prezente, sa intorci acele de la ceasornic in favoarea ta.
Nu lasa timpul sa iti abandoneze lupta. Repet..este timp...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu