Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

sâmbătă, 12 iunie 2010

Ce conteaza cine suntem…



“ce conteaza cine suntem din moment ce intr-o zi nu vom mai fi”, cateva cuvinte adunate intr-un citat insa care ascund un mare adevar sau poate doar o parere bine conturata. Venim pe lume fara a sti nimic despre ea, despre noi ca entitati umane. Nu ne cunoastem limitele si nici punctele de plecare, nu cunoastem nimic decat faptul ca avem o viata pe care trebuie sa o traim la maxim fara parere de rau. Asa cum am venit pe lume fara sa ne alegem locul ora familia prietenii, intr-o zi fara sa avem idea de ce , ne intoarcem acolo de unde am venit, ne incheiem calatoria lumeasca lasand in urma o ploaie de lacrimi scaldand obrazii celor care ne-au iubit, celor care ne-au fost aproape, lasand un gol ce nu il poate umple nici toti banutii adunati, nici toate zambetele stranse o viata intreaga…nimic. Din nimic ne nastem si tot nimicul ne aduna. Suntem oameni insa uneori traim exact precum animalele. Ne lasam indusi de instinct adesea irationale, traim, gresim ,uram, iubim…exploatam tot ce prindem sau poate ca nimic, lasam viata sa treaca pe langa noi, fara sa asteptam nimic de la ea pentru ca nu-i asa: candva am fost atat de dezamagiti incat nu mai aveam puterea sa ne ridicam si sa mergem mai departe, am fost atat de raniti in propiul nostru orgoliu incat ne-am format o cochilie unde sa ne adapostit de orice furtuna care se anunta fara sa luam in calcul posibilele ravagii. Ne ascundem de noi de lume de tot. Si pentru ce? …pentru simplul fapt ca intr-o zi nu v-om mai fi? Gresit. Suntem oameni si suntem predispusi la greseli, ne inaltam prindem incredere in noi, si deodata cadem la pamant fara a avea macar curajul sa intrebam dece? ..nimeni nu stie de ce. Fiecare dintre noi avem un tel, daca luptam il indeplinim si astfel lasam in urma un zambet frumos, este alegerea noastra ce facem in viata, cu viata noastra si a celor din jur.
Nu conteaza infatisarea, atat timp cat stii ce poti, ce esti , nu conteaza banutii atat timp cat nici un medicament pe lumea asta nu iti poate reda sanatatea si optimismul, nu conteaza timpul daca nu stii cum sa il faci sa treaca in favoarea ta, nu conteaza nimic ce e in jurul tau daca te lasi influentat de orice adiere de vant. Pune in balanta ziua de ieri de cate ori ai cazut din propria-ti ambitie sau greseala, pune ziua de maine cu miile de sanse care sunt in jurul tau insa nu stii sa le valorifici, sa nu iti fie teama sa visezi… visand la ceva tot universal comploteaza pentru tine pentru a-ti indeplini un vis.
Nu conteaza cine suntem, ci doar ceea ce stim sa facem, si cat suflet punem in faptele si trairile noastre. O viata este o viata indiferent de greutati. Nimanui nu i-a fost usor din prima, si pasarile se chinuie pana se inalta in propiul zbor, pana invata regulile jocului supravietuirii, si ele cad si se lovesc si plang, insa gasesc puterea de a merge mai departe, de a supravietui . Asa e viata o lectie continua de supravietuire din care TREBUIE sa iesim invingatori alta usita de iesire nu exista. Iubiti viata si mai presus de toate iubiti-va pe voi, suntem unici in felul nostru, noi suntem noi, indiferent de unde venim…
Nu conteaza cat de jos cazi, ci cat de repede te ridici si pasii care ii faci in fata. Dupa fiecare nor exista o raza de soare pentru fiecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu