Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

marți, 22 iunie 2010

Mult dorita ... FERICIRE!


Ce isi doreste omul mai mult pe aceasta lume daca nu sa fie fericit? Insa intrebarea mea ar fi: ce anume reprezinta pentru voi fericirea, ce va face cu adevarat sa exclamati din toate incheieturile.."acum sunt fericit"? Alergam zi de zi dupa lucruri care se concretizeaza doar material, sperand ca astfel toate grijile vor disparea , si astfel vom fi mai linistiti, mai fericiti. Insa atunci cand ai aceste lucruri materiale, bani, casa, masina, vacante peste vacante, practic tot ce iti doresti, cea ce numesti tu o viata "buna",cu ce te ajuta daca sanatatea ta sta la cheremul divin? Alergam in fiecare moment dupa fel si fel de fantasme, steriotipuri, incat ajungem sa ne neglijam sufletul propria persoana si nu numai. Cu cat vrem sa fim mai fericiti, mai linistiti cu atat apar si mai multe griji, nopti nedormite, fara sa ne dam seama ca fericirea noastra consta in lucruri simple marunte, ca este un etern santier in lucru, mereu o gasim in alta parte, in alta simplitate, ca este precum o pisica cu cat o chemi mai tare cu atat fuge mai departe de tine. Pentru a avea o viata linistita, trebuie sa ai o minte odihnita un somn neintrerupt de cosmaruri, fericirea trebuie sa fie o rasplata pentru noi si nu un scop suprem. De multe ori ceea ce numim noi fericire ajunge sa fie ceea ce nu cunoastem indeajuns. Daca altii te i-au drept exemplu de om fericit, implinit, iar tu nu te simti asa, ia-te dupa ei, nu te costa nimic, nu iti cauta adevarata fericire in curtea altuia, pentru ca atunci te vei otravi cu propia-ti fapta. O adevarata fericire ar fi sa ne amintim de prezent poate asa ne-am valorifica mai mult ca oameni ca persoane, ne-am bucura mai mult de lucrurile simple care ne fac viata frumoasa, si orice clipa am trai-o ca si cum ar fi ultima. Am o singura intrebare:Ce inseamna pentru voi fericirea?

4 comentarii:

  1. Cred ca iubirea iti da acea senzatie de fericire unica care, se diferentiaza de alte stari de fericire

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!Esti interesat de schimb de link cu noul meu blog?Ar insemna mult pentru mine daca ai dori sa facem!Noul meu blog este http://burloiudelablog.wordpress.com !Iti multumesc anticipat!Daca esti de acord intra pe blog si printr-un comentariu comunica-mi raspunsul!Sau banner exchange ar fi si acela bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari in primul rand pentru blog,este o munca depusa eficient,in al doilea rand pentru minunatele postari...mi se pare foarte interesant. succes si sa munciti cu cel putin acelasi simt de raspundere pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai intai un sfat. Nu, doua. Vis-a-vis de "Daca altii te i-au drept exemplu de om fericit, implinit, iar tu nu te simti asa, ia-te dupa ei, nu te costa nimic, nu iti cauta adevarata fericire in curtea altuia, pentru ca atunci te vei otravi cu propia-ti fapta." Mai intai, mai invata un picut de romana si afla ca iau se scrie legat in expresia folosita de tine, si-apoi, cauta sa si aplici ce scrii, daca vrei, intr-adevar, sa atingi macar pentru o clipa fericirea...

    RăspundețiȘtergere