Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

sâmbătă, 12 iunie 2010

Pacatul frumusetii?




Frumusete… termen abstract care cuprinde atat de multe taisuri, si totodata gusturile omului adunate intr-un singur gest..o prima si simpla privire, care devine suficienta, pentru o prima impresie si cea mai importanta.


E adevarat ca prima impresie conteaza intotdeauna, insa sa nu uitam si faptul ca aparentele inseala de cele mai multe ori, si sub un chip bland si tandru, putem gasi o fiara care nu cunoaste notiunea respectului in doi, sau o persoana mult prea matura care nu mai are puterea sau nu cunoaste farmecul unui zambet cald si tandru dimineata, cu ochii somnorosi, si parul valvoi.


Frumusetea ramane dincolo de timp? Este eterna? Conteaza atunci cand iti alegi sufletul pereche? Ce este in final frumusetea?


Atat la barbati cat si la femei, acest concept este extreme de cautat, si incercat din rasputeri sa fie perfectionat. Ba cu o operatie estetica, ba niste tratamente corporale… dar cu toate astea..aici mai vorbim de frumusetea naturala a femeiei, de farmecul ei personal?


De cand e lumea, femeia s-a bucurat mereu de o imagine diferita, ba cu forme bine conturate, ba cu forme usor creionate, ba silfida, mai masura zero…insa pana la urma nu conteaza cum arata femeia in sine doar .. ce este femeia pentru tine!


Pentru gusturile omului iubit multe femei s-au supus chinurilor subnutritiei, altele au abandonat studii,s-au straduit mereu sa tina tiparele modei actuale, sa fie exact asa cum s-a dictat cererea pietei. Insa femeia nu este un produs pus la vanzare. Ea are un suflet, un gand, care deseori poate face cat 10 femei frumoase la un loc.


Frumusetea nu consta intr-o imagine, fiecare dintre noi avem farmecul nostru, acel “ceva” care atrage intr-o anumita masura persoana care ne este destinata.


Cat de frumoasa sunt?


O intrebare atat de banala, insa atat de necesara. Nu pentru barbat cat e pentru femeie. De ce sa cautam raspunsul in alta parte?Raspunsul e in noi;frumusetea sta in zambetul nostru in puterea de a merge mai departe atunci cand sufletul este zapacit de greutatile vietii. Atunci cand ai trupul si sufletul sanatos, si in minte, suflet, spirit,nu gasesti decat armonie, doar atunci femeia poate sa arate precum un adevarat vis de frumusete al unui barbat si mai ales sa se regaseasca ea pe sine. Exact asa cum e ea: un suflet intr-un trup de femeie. Un trup mult prea mediatizat, si comentat.


Suntem tentati sa ne luam dupa vedete. Cei drept pe ecran sunt superbe, stralucesc precum niste stelute de cinema toate de la mic la mare, insa in realitate, dupa ce si-au dat culoare si stralucirea din obraji, nu ramane decat umbra a ceea ce am vazut pe scena. Nu e usor sa fii femeie. Insa nici greu. Primul pas catre fericire este sa te accepti asa cum esti. Cu bune cu rele. Sa te iubesti pentru ceea ce esti, sa fii mandra de sanatatea ta care ar trebui sa fie mai presus de toate. Uneori celulita, poate arata bine daca o iubesti, burtica poate lasa o dara de perfectiune obtinuta printr-o mica imperfectiune.


Frumusetea nu are nici o unitate de masura , ea este ceea ce simti in interior, si cea care se reflecta in ochii tai, nu degeaba se spune ca oglinda sufletului este privirea.


Fii fericita ca poti sa te folosesti de semnele vitale comunicarii si a gandirii, ca poti sa duci un plan la bun sfasit ca te poti realiza alaturi de persoana iubita, ca ii poti zambi si spune cat de mult inseamna pentru tine in fiecare zi. Acestea sunt lucruri la care ar trebui sa ne gandim. Frumusetea trupului e trecatoare, si mult mai inselatoare decat timpul, care lasa rani mult mai adanci, iar la suprafata totul este neted si fin.

Nu serveste la nimic sa fii perfecta in privirile din jur, daca la caderea serii ajungi doar tu cu umbra ta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu