Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

luni, 27 aprilie 2009

Romania se cutremura.....










Sambata,25 aprilie 2009 ora 20:18 totul aparent placut o sambata pe inserat,o vreme superba afara...insa nimic ce e frumos nu dureaza mult asa ca si-a facut simtita prezenta "faimosu" cutremur pe care multi il tot proclamau,si il preziceau pe toate posturile tv,agitand populatia ca va fi sfarsitul lumii..si iata ca am supravietuit celor 4 grade pe scara mercali si 5.3 pe scara richter.Desi s-a tot speculat ca va fi sfarsitul lumii datorita acestui cutremur ce se presupunea ca va avea loc in sambata Floriilor ,iata ca acest fenomen natural a intarziat putin sa apara,insa tot intr-o zi de sambata,dar fara sa faca ravagiile prezise.

Oricum sunt sigura ca nu exista om care sa nu se fi panicat macar un pic in acele momente..cel putin din ceea ce am vazut eu ..foarte multi dupa a doua replica care a fost si cea mai bine simtita si infricosatoare au parasit imobilele unde se aflau de frica unei replici mai puternice asa cum se spusese...dar totul deja trecuse.
Acum sper ca nu va mai veni altul asa nimicitor,desi specialistii tot zic ca nu v-om mai avea pe teritoriul tarii noastre in urmatorii 5 ani nici un alt fel de cutremur..sa-i credem oare???..daca tot pot face astfel de preziceri oare nu ne pot anunta ora exacta cand se va produce insa fara sa fie o falsa alarma ....
a doua zi peste tot auzeai intrebarea:tu ce ai facut de cutremut???? parca trebuia sa urmezi o traditie in cazul asta sau cine stie ce.Fiecare incepea sa isi marturiseasca temerile si pana la urma au existat in egala masura oameni care s-au panicat ,alergand prin fata blocului,dar si persoane care nu au simtit nimic.
Insa amploarea pe care a luat-o acest "fenomen "pe toate posturile tv este deja exagerata;daca nu ai fi stiut ca a fost cutremur si ai fi aprins adoua zi televizorul ai fi zis ca" doamne oare chiar a fost un inceput de sfarsit de lume?".Toti expertii in seismologie isi dadeau cu parerea cand va fi acel cutremur mare care va rade Romania de pe fata Terrei..de parca ar fi fost ei atotputernici si atotstiutori..daca asa sunteti oare dece nu ati anuntat populatia din timp...sau va luat si pe voi pe nepregatite..bai sa fie in fine...Cand ve-ti mai pronunta asemenea preziceri ganditi-va ca data viitoare chiar pot exista victime printre acele persoane mai slabe de inger ce v-au urmarit de dimineatza pana seara peste tot si care se vor panica gandindu-se la prezicerile pe care le faceti voi ca va fi si ca v-om pati ..oricum "Romania e obisnuita sa se clatine" din toate punctele de vedere,si inca odata a rezistat;dar ma intreb eu oare pana cand va mai rezista?????
pana atunci sa auzim numai de bine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu