Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

vineri, 8 mai 2009

Gripa americana,virusul romanesc,criza mondiala..


Pana nu demult toata lumea era foarte ingrijorata si axata pe solutionarea cazului arhicunoscut acum de gripa aviara.Care seriosi sa fim s-a dovedit a fi mai nevinovat decat cei care l-au tot sustinut.Eu mai degraba as zice ca a fost doar o chestie de politica..imagine politica si doar atat.
Imediat ce s-a aflat despre acest caz au inceput sa taie pasarile oamenilor de prin curti,sustinand ca astfel se va evita transmiterea virusului la om.Eu una nu am auzit sa fi luat cineva virusul....sa ma fi inselat eu ..oare???
Peste tot in ziare ,televiziuni,la orice colt de strada nu se vorbea despre altceva decat despre aceasta nenorocire care lovise si Romania.
Oamenii au incetat sa mai cumpere in cantitati asa mari de carne de pasara ca inainte de izbucnirea acestui virus provocand astfel pierderi furnizorilor.
Si sincer acum ,cine a ascultat sfatul de a nenoroci prin sacrificare saracele vietati..sa fim seriosi la mine la bunici si in toata zona nu s-a auzit de nici un caz de aviara...sa fi fost un virusl zonal atat????nu s-a observat nici o simptoma a acestui virus la nici o pasare,afectand doar bineinteles nervii si buzunarele romanilor.
Ei bine odata trecuta aceasta gripa aviara, ca in final am putut scapa de ea,am sarit din lac in put si am dat de criza financiara;mii de oameni ramasi fara locuri de munca,somaj in crestere si tot asa.Si cum nu era mare lucru aceasta situatie ..loveste gripa porcina.Pai daca tot se da desteptarea de la americani,si ei au fost cei care au depistat virusul si cei mai afectati..dece sa nu ne imprumute si noua acest "minunat vi(ru)s".
Mexic.tara virusului mondial,mii de oameni mergand pe strazi cu minunatele "sutiene" (asa cum au fost numite mastile lor),facand astfel haz de necaz.De aici a pornit in toata America si mai departe.
Insa intrebarea mea este:Fratilor de ce nu omorati si voi porcii asa cum ne-au omorat noua gainile???De unde stiti voi ca virusul e luat de la porc????Ce urmariti;ce noua strategie politica mai puneti la cale???
Cum tot ce este la americam tzac pac luam si noi,au inceput si sa apara asa zisele cazuri de gripa porcina ,care pana in prezent s-au dovedit a fi false afirmatii..dar am zis doar pana in prezent..
Scuzati-mi incompetenta,insa daca porcii lor au virusi,si epidemia este acolo la ei acasa,ce sa caute bolnavii la noi???
Dar intrebarile noastre par a fi si ele in criza de ..raspunsuri.Oricum ce dicteaza politica aia se face.
Insa daca situatia ar fi asa de grava cum se tot zice banuiesc ca Obama ar trebui sa preseze specialistii sa gaseasca o solutie la toata aceasta situatie si nu sa ia dupa el jurnalisti sa vada cum isi plateste singur meniul la fast food.
Sa fim seriosi..nu mai stim ce e rau in ziua de azi ,ca de bine s-au saturat altii si pentru noi.
Oricum Romania inca odata se clatina ...insa acum sub vi(ru)sul american. Sa ne auzim cu bine!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu