Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

vineri, 29 mai 2009

"In vizita la Coltz Alb....."


Recent am facut o scurta vizita la Fundatia COLT ALB o fundatie care tine sa vina in ajutorul animalelor de companie, cainilor fara stapani, cainilor de apartament, caini de curte, adoptii, sponsorizari.O adevarata organizatie de protectie a animalelor,cu sloganul" salvati cainii vagabonzi din Romania"
Detinand un adapost pentru caini fara stapan cu aprox. 100 de locuri.

Inca de la intrare m-a atins un miros de blana uda, un miros sarat , specific hranei de caine si un abur de fecale, inevitabil intr-un loc cu peste 150 de caini. Boturi umede se chinuiau sa ajunga prin gaurile gardului la mana mea, cersind o mangaiere si putina afectiune. Sareau pe garduri, latrau, se certau intre ei, alergau in cercuri dupa propria coada sau pur si simplu, stateau cuminti, privandu-ma fix.

Beneficiari cum am spus sunt:
Animalele fara stapan si persoanele cu mijloace financiare modeste pentru care suportam unele costuri legate de grija acestora fata de animale (spre exemplu castrarea cainilor fara stapan).


Imi place sa cred ca putem sa facem mai mult pentru acesti catei comunitari. Imi place sa cred ca cei care iubesc animalele inca mai au un cuvant de spus, ca nu au fost anihilati si ca nu au renuntat ei insisi la aceasta cauza.

Stand de vorba cu cei de acolo au recunoscut :"Adoptia merge greu, insa inca mai speram si luptam pentru incurajarea Bucurestenilor si a romanilor sa adopte caini, dar mai ales in construirea de adaposturi pentru aceste animale,cu toate ca sunt constient ca trecem cu totii prin momente de criza.Fiecare poate dona oricat de putin,pentru ca din putinul fiecaruia si din mila lor, a celor care vor sa ajute am reusit sa avem acest adapost.Noi ne bazam pe voi.Cateii,aceste suflete parasite odata se bazeaza pe voi nu ii mai parasiti a doua oara."

Ideea este ca ar trebui sa depasim stadiul lamentarilor. Haideti sa facem ceva, concret, organizat! Haideti macar sa incercam! Haideti sa dovedim ca ne pasa!Cateii au nevoie de ajutor. Nu se pot ajuta singuri, nu se pot apara singuri. Depind de noi. Oare chiar sunt din start tradati?!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu