Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

marți, 2 iunie 2009

Nu abandonati nicicand copilul din voi...













Pe zi ce trece sunt tot mai convinsa de faptul ca nimic nu e mai frumos decat sa fii copil ,sa ai tot ce iti ofera universul copilariei ,care este pur si curat..
Pentru parintii nostri vom fi mereu niste copii..ce-i drept care cresc si isi cauta incet incet un rost in viata.
Viata cu lucrurile ei cotidiene ne prinde in mrejele ei si ne face sa uitam sa mai pretuim lucrurile simple,ne avantam mereu spre complicat,ne complicam singuri viata,pt ca asa vrem sau nu realizam ce facem,sau conteaza mai mult ceea ce zice lumea din jur.
De cate ori trecem pe strada si vedem copiii singuri care cersesc traind astfel fara rost..insa si ei sunt cineva si ei au un nume al lor,pe care insa nu il asculta nimeni .nu il ia nimeni in seama.Ei sunt doar atat pentru majoritatea dintre noi...copiii strazii si.
Trist nu??. .sa nu poti simti caldura persoanei dragi,sa nu fie cineva care sa iti poarte de grija ,sa nu ai cui sa-i zici multumesc,sau mi-e dor, doare indiferenta asta din jur.
Oare nimeni nu poate sa deschida ochii sa vada adevarata Romanie in care traim cu totii ca niste orbi cu instincte animalice puternic dezvolate???
Fiecare ne nastem cu o soarta a noastra de asta sunt ferm convinsa,dar la soarta asta in mare masura pe parcursul vietii contribuim si noi cu bune cu rele cu satisfactii cu dezamagiri...dam cu piciorul la ceea ce intalnim mai drag in cale,nu stim sa ne valorificam principiile si valorile,nu vedem decat interesul nostru si de multe ori nici pe acela.
Nu uitati nicicand copilul ce sta ascuns intr-un colt al sufletului vostru...

LA MULTI ANI pentru copilul din voi,pentru copilul din mine,pentru mine copilul care si acum viseaza,care mai crede inca in vise.

Dragostea nu inseamna numai flori ,zambete,iubire asa cum nici viata nu inseamna numai oportunitati sau esecuri..fiecare sut un pas inainte sau cam asa era maxima respectiva.
Exista undeva acel cineva care iti va da acel ceva care acum iti lipseste,care te va urma pretutindeni,totul este sa vrei.Sa crezi.Sa astepti cu sufletul deschis.Cu sufletul pur si inocent de copil.
Poate ca asta e lucrul cel mai pur pe care il mai putem avea in noi,si ar fi pacat sa il manjim pentru lucrurile materiale.Nimic nu este etern..insa atat cat este trebuie pretuit la maxima sa valoare!!!

LA MULTI ANI si pentru Criss,colega mea care e nascuta in aceasta minunata zi..ce frumos nu?inca un motiv in plus pentru ea si multi altii nascuti astazi de a sarbatori copilaria.iti serbezi in fiecare an copilaria si inca un an care s-a pierdut in sirul lung al vietii.La multi ani iubita mea ..sa te blesteme cele sfinte numai cu stari de bine de multumire, sanatate si fericirea adevarata dupa care fiecare din noi tanjim,insa toate cele bune si pentru copilul din tine care va trai mai departe prin zambetele copiilor tai si pofta lor de viata.

Cautati in jur,redescoperiti copilul din voi nu il abandonati uitarii....
LA MULTI ANI COPILE!!!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu