Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

luni, 18 mai 2009

Incredere in mine... in tine... in noi


Exista în viata lucruri care îti sunt daruite si lucruri pe care trebuie sa le câstigi trudind din greu.Insa ironia soartei este ca lucrurile pe care le obtii prin forte proprii, atunci când le pierzi, sunt cel mai greu de recâstigat...
Încrederea e ceva care se construieste în timp. Ea nu poate sa vina niciodata de la sine pentru ca nu e innascuta.Ea e pecetea unei prietenii adevarate si este, pe lânga comunicare, lucrul cel mai de pret în iubire.Exista zicala ca unde dragoste nu e nimic nu e...probabil sau mai mult ca sigur asa este, insa iubirea fara incredere deplina in cel de langa tine nu are farmec,Sau mai corect zis e o conditie esentiala pentru ca materializarea iubirii sa reziste. Acolo unde nu mai exista încredere, iubirea devine un joc periculos pe care fie ambii îl pierd, fie ambii îl câstiga, dar foarte greu. Important e sa simti ca poti sa mergi pâna la capat si sa dai totul pentru a primi macar jumate in schimb.. Eu simt ca vom câstiga invatand sa avem incredere unul in celalalt...
Nu contează cât unde si cat trăim, ci cum trăim. Sa adaugăm viaţă la ani,nu ani la viaţă.Sa nu lasam sa treaca simplu si rece pe langa noi,fara sa o savuram din plin.
Indiferent unde te afli traieste viata din plin,fara sa ai regrete! Oricum ar fi viaţa – dar să trăieşti!
Nu este lucru înţelept să spui: “voi trăi”; pentru ca viaţa de mâine este prea târzie si nu stii ce iti aduce - trăieşte azi.
Viaţa ce-o trăim pentru alţii este o viaţă ce merită să fie trăită,pentru ca in adancul tuturor traim prin altii ,traim prin fiecare lucru care ne face placere.Chiar daca există zile în care a trăi nu are sens trăieste doar pentru acele zile în care viaţa înseamnă vis de neuitat.
Secretul existenţei noastre nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce cum cat si de ce trăieşti.
Si totusi am incredere in mine ..in tine..in noi!!!!!
Cu totii avem un pact cu viata..acu` urmeaza sa avem si noi un pact asemanator cu cel al vietii....sau nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu