Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

vineri, 8 mai 2009

o viata de 2 Euro


Ce poate fi mai frumos pentru un parinte decat sa isi stie copilul sanatos,zambindu-i atunci cand reuseste sa faca primii sai pasi,sau incepe sa pronunte primele cuvinte pline de emotie si fericire.Cred ca nimic,chiar daca unii ar afirma poate "visul american";insa nu trebuie sa uitam nici o clipa ca atunci cand ni se termina ghemul de ata,nu luam nimic cu noi acolo sus,decat niste haine care oricum vor putrezi intre 4 scanduri la 3 metri sub pamant.
Viata este frumoasa asa cum este ea cu bune cu rele ,ea merita traita insa pentru unii,este un chin sa stie ca pana si pentru a trai au nevoie de ajutor.
In aceasta situatie sunt mii de copii din Bangladesh.
Zilnic sute de copii mor din cauza diareei,sub privirile inmarmurite ale parintilor neputinciosi in fata acestei boli.Si cand te gandesti ca viata lor depinde doar de un simplu si banal vaccin pentru noi..dar care pentru ei reprezinta sansa la viata.Si totul cu 2 euro,atat a ajuns sa valoreze viata lor.2 euro pe care ei insa nu ii au,si pe care noi ii putem dona,putem salva o viata.
Antena 1 s-a alaturat campaniei organizata de Unicef pentru stragerea de fonduri necesari cumpararii vaccinului salvator insa trebuie sa ne implicam cu totii pentru a reusi sa salvam cateva sute de mii de copii,si totul printr-un simplu sms.
Oare 2 euro este prea mult pentru noi,pentru a salva o viata??
Poate ca nu o sa cunosti niciodata copilul careia i-ai salvat viata,nu o sa-l poti privi niciodata in ochi si nu-ti va multumi personal sau nu-ti va ridica niciodata o statuie in semn de recunostinta,dar in sufletul tau vei sti mereu ca ai facut ce ai putut pentru a salva o viata;ai ajutat un copil sa creasca;i-ai oferit dreptul la viata.
viata lor costa doar 2 euro a ta cat costa?????????

2 comentarii:

  1. misto blog domnisoara....hai un pup pt u

    RăspundețiȘtergere
  2. viata lor costa doar 2 euro a ta cat costa????????? "" 2 euro zici ....pai viatza ta valoreaza mai mult pentru altii....

    RăspundețiȘtergere