Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

luni, 16 noiembrie 2009

Cum sa ai un ten de invidiat cu exercitiile yoga



Stresul, emotiile, oboseala excesiva , alimentatie dezechilibrata, stilul de viaţă sedentar vă afectează negativ sănătatea şi trasaturile faciale caracteristice, grabind procesul de imbatranire prin riduri, vătămări pete vizibile.
Aceste exerciţii de yoga facială combina tehnici de respiratie cu meditaţia. Exerciţii de aplicare a principiilor de yoga, vă vor ajuta să menţineti vitalitatea si elasticitatea tenului.


Exercitii cu chipul:
1. Încălzire. Executa usor un cerc cu gâtul. Inspira şi expira lent. Efectuaţi 10 miscari la o parte şi 10, în direcţie opusă. Acest exerciţiu îi ajută la relaxarea gâtului, feţei şi mandibula şi pregătirea pentru restul de exerciţii în cel mai bun mod.

2. Se relaxeaza ochii si frunte. Inchide ochii, respira uşor şi încet!. Fără sa misti capul, imagineaza-ti un ceas la care va uitati pe rand cand in directia lui 12, apoi la 3 la 6, la 9 şi 12. Repeta de 10 ori şi apoi în direcţie opusă de 10 ori mai multe .Este ideal pentru tine daca stai mult timp la un computer.

3.Indreptati-va capul ca si cum ai privi inainte, apoi ridica-l spre tavan, acest exrcitiu fiind eficient pentru relaxarea gâtului si a umerilor. Înghiţiţi saliva în timp ce apăsati cu vârful limbii pe cerul gurii. Apoi se roteste uşor capul la dreapta şi înghiţi salivă, după care la fel si de partea cealaltă. Se repetă de patru ori. Acest exerciţiu consolidează musculatura gâtului şi o relaxează

4.Cantand Aaaahhh. Plasaţi-vă mâna dreaptă pe piept şi cea stanga pe crestetul capului. Cu ochii inchisi, deschide gurainspira pe nas şi expira cantand Aaaahhh . Se repetă de cinci ori. Sunetul Aaaahhh creează vibraţii in piept care se deschide in inima .

5. Detoxifiaza fata. Inspira profund pe nas, tine mainile in forma de pumni si maseaza circular toti muschii fetei. Apoi, fa acest lucru cu gura deschisa. Se repetă de trei ori. Acest exerciţiu stimulează circulaţia sangvina a fetei.

6. Mediteaza. Maseaza tamplele prin miscari circulare.Inchide ochii inspirand pe nas şi expira lent, pe gura, astfel veti avea senzatia ca respiratia este controlata de miscarea degetelor. Repeta timp de 3 minute. Acest exerciţiu va relaxa mintea ta şi va reîmprospăta expresia fetei.

7. Descopera arta rasului.. Inchide ochii si respira lent.Gandestete la momente comice, si razi cu pofta daca te ajuta cerei celei mai bune prietene sau iubitului sa faca acest exercitiu cu tine pentru a avea mai multa pofta de ras. Rasul elibereaza tensiunea acumulata in obraji, dar in acelasi timp reda buna si dispozitie.

Un comentariu: