Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

marți, 28 iulie 2009

totul este reversibil




















Singura cale de a afla limitele posibilului este aceea de a pasi pana la imposibil..
Am suferit deseori,cateodata am gresit,dar intotdeauna in tot ce am facut am pus suflet,chiar daca cei din jur m-au ranit.Niciodata nu am avut puterea si taria de a renega omul rau ,mereu am daruit un gram de incredere si speranta oricui am avut ocazia.Poate ca da am gresit sau poate ca nu,cine stie?Totul imi pare atat de anost.
Toti suntem oameni,insa oameni care se joaca cu cuvintele incercand sa le facem cele mai curajoase prietene ,cand de fapt ne sfidam pe noi insine ,ne pierdem in cuvinte uitam valoarea lor,si faptele vorbesc de la sine.Ne ranim cu si din cuvinte.
Te prefaci astazi,disimulezi maine,poimane,poti sa treci neobservat,lasi sau ai impresia ca lumea te-a uitat dar nu e decat o banala constatare.Doar moartea aduce cu ea uitarea,teoretic pentru ca durerea ramane si dincolo de ea.
Ce e o femeie fara un barbat?de aici am pornit.Cat de important e el?
Pentru unele e motivul de a trai,pentru altele o sursa de venit substantiala,iar pentru altcineva doar o experienta in plus.
In fond toata viata suntem calatori,cercetatori.Nimic nu putem accepta exact asa cum este ,totul ni se pare ca merge schimbat.Insa pierdem din vedere ca lucrurile simple pretuite la valoarea lor sunt sare si piperul din fiecare zi.
De ce sa ascunzi ca iubesti pe cineva?pt ca nu esti sigura pe tine ,pe el,sau pe intensitatea sentimentelor?
Exista un Dumnezeu sus pentru fiecare din noi.Iar pentru faptele noastre nu raspundem decat Noi!Singurul caruia trebuie sa ii dai un raspuns e Dumnezeu..restul e doar tacere.
Cu totii suntem actori ai momentului,intr-o viata plina de emotii,unde de multe ori esti aruncat pe geam pentru a intra mai apoi pe usa.

4 comentarii:

  1. nimeni nu este perfect,cu totii gresim mai ales ca unii ne nastem tocmai dintr-o greseala

    RăspundețiȘtergere
  2. mda cam asa e cam ai dreptate insa de multe ori nu vrem noi sa stim ce e bine de teama nu nu ne placa realitatea desi tipam ca niste disperati dupa ea

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e o regula batuta in cuie atat femeile cat si barbatii pot trai la fel de bine singuri.pentru fiecare dintre noi celalalt nu reprezinta decat o satisfactie carnala,o slujnica in casa si un venit extra.ne folosim unii de altii sub pretextul dulcei iubiri

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, asa este suntem calatori in aceasta viata,un mare imaparat fiind intrebat de catre supusii cu cateva clipe inainte de moartea sa cat i sa parut ca timp viata sa, acesta a raspuns:"O CLIPA".Acum depinde de noi cum traim aceasta Clipa deoarece orice clipa poate insemna vesnicia, vesnicie care in final ne va osandi sau ne va preamari, in fata lui Dumnezeu.Dar omul invata din greseli si adevaratul om stie ca odata cu greseala va veni si ridicarea, deoarece Dumnezeu iubeste lumea!!! INCA! Silviu C

    RăspundețiȘtergere