Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

miercuri, 15 iulie 2009

Vara ne fierbe orasul...


Se vede treaba ca am trecut cu totii la programul de vacanta.Adica nu cred ca exista cineva care sa nu se gandeasca la dormit tarziu dimineatza,la mare,la soare,sau la bauturi reci in gradinile de vara.
Asta se vede peste tot in oras,terasele pline ochi,aglomeratie la orice ora,cu alte cuvinte un oras toropit de caldura cu iz de vacanta.
Pe zi ce trece vezi tot mai multe animale in trafic,ganganii care nu mai au simtul masurii,si nici al proportiilor.Asta este Romania vara,unde ,in ce alta parte mai vezi un peisaj asa de exclusivist ca la noi?NICAIERI!De exemplu unde se mai aude despre taximetristi care dupa ce le dai adresa la 20 de minute vezi ca apuca pe alt traseu sub ideea ca e drumul mai scurt cand defapt pare interminabil,sau despre transportul in comun care este infernal in fiecare zi.Zeci de mii de noi mirosuri descoperi cu acesta ocazie.Unde mai vezi oameni care merg jumate dezbracati pe strada,impartind saliva pe fiecare milimetru patrat,sau medici care nu se mai satura de bine,dupa ce te si mai ciopartesc cate un pic in ideea ca oricum intr-o zi vei muri dece sa te chinui cand poate fi asa "simpla" o "greseala".
Peste tot.. la tot pasul dai de pitzipoance care pozeaza cu entuziasm pe catedra si apoi cu un mic scandal ajung cat ai bate din palme vedete.
Stiu e perioada concediilor,timpul cand am da orice sa scapam de monotonia unei zile de la servici sau agonia din trafic,insa daca ne negam realitatea nu facem decat sa amanam dura trezire cand revenim dupa concediul de odihna la ceea ce am ajuns sa numim Rutina!
Concediu placut mai ales acum cand vara ne fierbe orasul din toate punctele de vedere!

3 comentarii:

  1. In acelasi timp vesel dar trist, clar dar "blurry", specific dar general. In orice caz, adevarat. Foarte bine conturat Bucurestiul si Romania in care traim.

    RăspundețiȘtergere
  2. traim in romania insa cei din afara tarii noastre se comporta ca si cum ar fi romanai..rusine sa ne fie ca nu stim s apretuim ce avem si distrugem totul in calea noastra

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm oare daca zici ca esti roman este suficient? o singura intrebare.....acelasi raspuns....tacere

    RăspundețiȘtergere