Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

marți, 21 iulie 2009

Traind cu incalzirea globala


















Intr-un mod inevitabil ne luptam pe zi ce trece tot mai mult cu fortele naturii.Ajutam cu sau fara voia noastra la distrugerea ei.Cresterea temperaturii oceanelor mareste probabilitatea ca uraganele sa fie mai frecvente si totodata mai puternice. Odata cu cresterea temperaturii in tarile nordice, insectele purtatoare de boli vor migra catre nord raspandind ciuma si alte boli specifice. In alte zone se vor instala seceta si valuri de caldura intensa. Va creste nivelul marii.
Asa ca nu ar trebui sa ne fie mare mirarea cand ajungem sa ne confruntam cu tot felul de boli.Insa asta nu e tot.Perioadele de seceta si valuri de caldura se vor resimti peste intreg globul.
Peste 1000 de copii mor in fiecare zi din cauza diareei, consecinta unei ape atat de murdare incat majoritatea dintre noi am fi socati sa o vedem chiar si in toalete. Vor muri in sate indepartate si mahalale aglomerate. Vor muri in regiuni prea sarace sa isi permita medicamentele, ieftine pentru noi, care le-ar putea salva vietile, sau cei 200 de dolari necesari pentru a construi o instalatie moderna si sigura de apa.
Toate aceste efecte vor avea o consecinta majora asupra tarilor lumii: criza economica. Uraganele provoaca pagube de miliarde de dolari, tratarea bolilor costa bani, iar conflictele vor exacerba toate acestea.
Peste tot prin ziare si la televizor se tot vorbeste despre acest fenomen insa nimeni nu poate la raspunde la intrebarile care intr-un mod inevitabil apar si anume:
Care este solutia? Este posibil sa fie o teorie fabricata? La ce ar trebui sa ne asteptam? Vor creste copiii nostri in siguranta? Exista si efecte pozitive ale incalzirii globale?

Un comentariu:

  1. efecte pozitive ale incalzirii globale..poate aceea ca totul in jur se transforma pe grtais intr-o sauna veritabila,si ca nu mai trebuie sa platim sume imense sa ajungem pe celebrele plaje..e suficient sa ne asezam langa orice baltoaca dupa ploaie mai ales in Romania ai cate vrei

    RăspundețiȘtergere