Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

luni, 20 iulie 2009

smile... no matter what

Aparent o zi obisnuita de luni,un nou inceput de saptamana,aceiasi caldura ca si in zilele anterioare,insa totusi azi e ,o noua zi,cu noi aniversari si lucruri noi de descoperit.
E vara,e cald si aparent in jur totul pare a fi atat de frumos si ideal pentru o vacanta pe cinste.Cat de ieftin inseamna ieftin ?sau cat de frumos cat inseamna frumos?Nimic nu are pret in ziua de azi ;lucrurile trebuiesc luate ca atare;nici mai mult nici mai putin.Dar totusi..
O zi superba imbracata in haine de sarbatoare.LA MULTI ANI celei mai dragi persoane din viata mea care astazi implineste o frumoasa varsta,si tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica.
Smile no matter what..viata e scurta si trece fara sa tina cont de timpul care alearga ca nebunul in jurul nostru.Iar daca lui nu ii pasa de ceea ce lasa in urma si mereu merge mai departe de ce sa nu facem la fel si noi.
Oricum trecutul nu mai poate fi schimbat,prezentul e singurul care conteaza si pe care il putem stapani intr-o oarecare masura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu