Remember...!!!!!!

Nu te du sa pasesti acolo unde te duce cararea..du-te si lasa o urma acolo unde nu este nici o forma de drum.... Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.

Nu ezita sa cauti...

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

omul nu pretuieste ce plateste, daramite ce primeste...



Ce culoare are oglinda? obiectul cel mai adorat de femei de dimineata pana seara si a doua dimineatza de la capat iara.....ce intrebare banala, dar ce mai conteaza? Cine mai tine astazi cont de astfel de criterii care includ culori, sentimente, idealuri, vise..cand totul se rezuma la partea materiala.
Niciodata nu stii cum gandurile tale se pot tansforma pe nepusa masa in fapte. Oricum timpul nu tine cont de nimic, in goana sa dupa secunde pierdute in drumul vietii, nu iarta nimic, zilele imi par acum granule de nisip ce se spulbera in zare aproape pe nesimtite.
Nu pretuim nimic la justa sa valoare, nici ce primim de la viata fara sa cerem, nici ceea ce obtinem prin sudoare sau inlacrimate dorinte.
Cu totii avem o viata de trait, insa nu toti stim sa ne-o traim frumos, sa valoram fiecare lucru marunt care ne umple sufletul de bucurie. Nu ai nevoie de mult pentru a fi fericit, insa e mare lucru sa poti observa adevaratele valori care aduc culoare si farmecul vietii tale.
Putem avea totul neavand nimic, si intr-o secunda nimicul pe care il ai sa il transformi intr-un tot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu